Studerende på skolen

Nye hold i Jylland & på Sjælland

Brochure & studiehåndbog

Velkommen til gratis Intro-dage

INTRO-DAGE, INDSLUSNINGSPLADSER, MERIT-OPTAG & HOLDSTART

På Tobias-Skolen har vi holdstart hvert år efter sommerferien i Jylland og på Sjælland i starten af året. Derudover, har du året rundt mulighed for direkte indslusning eller merit-optag.

Vi inviterer et par gange årligt til en gratis introduktionsdag, hvor du får mulighed for virkelig at mærke stemningen på skolen, høre om skolens værdier, faglighed, teoretiske grundlag, og om den spændende rejse, du begiver dig ud på, hvis du vælger at starte på uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. Introduktionsdagen må du absolut give dig selv, fordi den giver dig grundlag for at træffe det rette valg, om hvilken uddannelse der kommer til at tjene dig bedst, i dit femtidige virke. 
 

Holdstart Jylland 2024

Igen i år var vores uddannelseshold overtegnede. Vil du med på uddannelsen med start 26. sept. 2024? Så tilmeld dig den næste gratis introdag og få et grundigt indblik i uddannelsen. Ring til Lene ince på 28450045, hvis du har spørgsmål om meritoptag eller andet.

Intro-dag Jylland:
tir. d. 9/4 2024 9.30-15.00

Holdstart Sjælland 2024

EXTRA EXTRA EXTRA.....
Pladserne på vores hold med start 15. feb. 2024 blev desværre revet væk. For at imødekomme behovet, starter vi helt ekstraordinært endnu et hold 29. aug. 2024. Tilmeld dig den gratis introdag 5. aug. - hør mere og/eller få dig en plads. Ring for spørgsmål på 28450045.

Intro-dag Sjælland: 
D. 5/8 2024 9.30-15.00

Meritpladser Jylland/Sjælland

Er du igang med, eller har du en del af en psykoterapeut-uddannelse, som du ønsker at færdiggøre på Tobias-Skolen? Så er vi klar til at skabe et unikt forløb, tilpasset dig og dine interessefelter, og med det mål at give dig et stærk fundament som Integrativ Krops- & Psykoterapeut.  

Kontakt Lene Ince på 28450045 for en snak om dine muligheder.

SMUK & SJÆLSFYLDT PSYKOTERAPEUT-UDDANNELSE

Intro-dagen byder på en intensiv præsentation af Tobias-Skolens værdier, fundament og faglighed. Vi vil fortælle dig om, hvordan vi arbejder med Krop, Sind og Sjæl i en smuk og levende form, udfra et jordnært spirituelt menneskesyn. De effektive tilgange og metoder i terapien samt bevidstheden om, at netop relationen imellem terapeut og klient er en væsentlig, helende faktor i det terapeutiske forløb, er nogle af krumtapperne i uddannelsen. 

DIN REJSE - DINE MULIGHEDER

Vi fortæller om, hvad psykoterapeutuddannelsen på Tobias-Skolen helt præcist rummer af antal undervisningstimer/dage, supervision, egenterapi, klienterfaring samt om undervisernes baggrund og virke. Vi har opstillet 9 punkter, som vi mener er essentielle, at få klarhed over. Dem kan du læse om her. 
Vi vil også gerne give dig et indblik, i de muligheder du har, når du har gennemført det 4-årige forløb og står med dit uddannelsesbevis i hånden og kan kalde dig Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. 

skoleleder

Jeg glæder mig til at fortælle dig alt om uddannelsen og til at vise dig vores skønne omgivelser inde som ude.

Kærligst Lene Ince

hvad koster uddannelsen?

Psykoterapeutuddannelsen er som udgangspunkt en selvbetalt uddannelse. Læs her om pris og betalings-muligheder og find oplysninger om bruttolønsordning, fonde og andre muligheder for hjælp til financiering.

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret