Mission & Idegrundlag

Studerende på skolen

Ledere & Undervisere

Tobias-Skolens leder & undervisere & censorer

Tobias-Skolen er grundlagt og ledes af Lene Ince. Hun står for hovedparten af undervisningen samt videreudviklingen af skolen, af undervisningsmaterialer mv. og er ansvarlig for, at skolen løbende tilpasses FaDPs etiske retningslinjer og kriterier for psykoterapeutuddannelser, der ønsker at uddanne psykoterapeuter, der har mulighed for at blive godkendt til titlen Registreret Psykoterapeut. En ganske banebrydende registreringsordning, der er i sin vorden.

Lene indgår naturligvis også i et team af ekstremt kompetente undervisere, som er håndplukket til at undervise og formidle deres visdom og erfaring til de studerende på psykoterapeut-uddannelsen.

Undervisere på Tobias-Skolen

Tobias-Skolens undervisere er håndplukkede til at undervise og formidle deres visdom og erfaring på deres passions- og kompetenceområder. 
At udbyde en så integrativ uddannelse til psykoterapeut, kræver et modent, erfarent og bredt underviserteam, og det er med ydmyghed, taknemmelighed og meget stor glæde, ​at jeg kan præsentere det underviserteam, der sammen med mig som hovedunderviser, står bag Tobias-Skolens uddannelse til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeutuddannelse: Claus Verner Nielsen, Liv Dhanyo Thommesen, Camilla Helena Brinch, Lene Borresen, Gitte Søttrup, Dorte Eldrup & Alex Riel.

Lene
Ince

Skolens grundlægger

Lene Ince er uddannet indenfor tre forskellige psykoterapeutiske retninger: NLP-terapi/Integrativ Dynamisk psykoterapi/Essentiel Integrativ psykoterapeut.

Læs mere...

LIV DHANYO THOMMESEN

Videreuddannet familieopstiller

Krops- og Psykoterapeut. Liv har en kropsterapeutisk uddannelse inden for Body Harmony.  en psykoterapeutisk grunduddannelse. 

Læs mere...

CAMILLA HELENA BRINCH

I relationer vi såres og heles

Vores første relation starter ved undfangelsen. Derfor er det interessant hvad vi bærer i krop og sind fra fostertilværelsen, fødslen og de tidlige barneår. 

Læs mere...

ALEX
RIEL

Spiral Dynamics integral

Uddannet cand. mag. i filosofi samt psykologilærer fra Kbh's universitet, samt religionsvidenskab og fænomenologi, minoritetsstudier, kønsstudier.

Læs mere...

CLAUS VERNER NIELSEN

‘Leve, lære, elske og være’

Jeg har altid følt mig privilegeret med et job, der nærer og fortsat udvikler mig. Jeg lægger  vægt på fortsat faglig og personlig vækst som nødvendigt for at holde mig levende og livsglad.

Læs mere...

Lene Borresen

en levende undervisningsform

Det præger mig som underviser at se og møde mennesker ud fra flere dimensioner. Jeg har en levende undervisningsform, hvor kroppen er i centrum både fysisk og teoretisk.

Læs mere...

Censorkorps & eksaminator

Tobias-Skolen har et grundigt gennemtænkt flow for eksamen, opgaver og evalueringer, igennem den 4-årige uddannelse.
Til at varetage eksamenerne på 3. & 4. årgang, har vi tilknyttet et censorkorps af fagpersoner, der har et bredt nok psykoterapeutisk fundament, til at kunne varetage rollen som censor. Der er lagt vægt på deres evne til at medvirke til at gøre eksamen, til en berigende, behagelig og lærerig proces og samtidig har deres faglige fundering og erfaring været vigtig for vores valg af netop dem. Ved censors side er, som eksaminator, en af os  undervisere på alle afsluttende eksaminer.

Fast censor er Psykoterapeut Helle Bay Nielsen.
Fast vikarcensor på skolen er Sandra Buchhardt

SANDRA BUCHHARDT

Censorvikar på Tobias-Skolen

Jeg er eksam. psykoterapeut, certificeret kraniosakral terapeut, cand.mag. i idéhistorie og dansk og har taget flere uddannelser samt en lang række kurser derudover.

Læs mere...

Lene Ince

Jeg glæder mig så meget over at kunne præsentere, en håndfuld undervisere, der alle skaber levende, fagligt berigende og oplevelsesorienteret undervisning i særklasse.

Galleri

Hvad tjener en terapeut?

Jobmuligheder som psykoterapeut

VERDENS BEDSTE LEVEBRØD

Få et hurtigt overblik over modulernes temaer

Hvad siger klienterne

Læs om den forskel, som du også kan gøre.

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret