Christina Viderup Eriksen

Velkommen til et naturligt sted for heling. 
 
Langt ude på landet, helt oppe på Bavnebakken, blandt heste, hunde, katte og høns - udfolder vi sammen et terapihåndværk som vækker dine imponerende og medfødte evner til heling og personlig vækst.
 
Nedenunder min psykoterapeut kasket er jeg et ganske almindeligt menneske som har "gået vejen selv" - fra stor indre smerte til glæde, sundhed og livskraft idag.
 
Jeg er særligt specialiseret i: Sensitivitet og sårbarhed. Dysfunktionelle familiemønstre og healing af indre barn. Angst og grænseproblematikker. Hvordan man bearbejder oplevelsen af psykisk og fysisk vold samt seksuelle overgreb. Afhængigheder og misbrug. Depression og identitetsproblemer. Livskriser, eksistentielle kriser - "meningen med livet." 
 
Her finder du vej til et sanseligt og kreativt terapeutisk rum hvor farver, bevægelse, drømme, åndedrættet, kropsterapien, det indre barn, din intuition, det mystiske og dit ubevidste sind, naturligt har plads og kan folde sig ud.
 
Terapien er levende og integrerer holistisk det hele menneske. Erfaret er det af mange som har skullet rejse sig fra et hårdt indre liv, at den holistiske tilgang er absolut essentielt vigtig i helbredelse efter traumer. 
 
Den holistiske tilgang vækker adgangen til mange flere forbindelser indadtil i krop, sind og ånd, så vi også når ind til de dybestliggende og måske mest afklemte sider, trængsler og ømme steder i os selv. Der hvor tænkesindet kan overse noget afgørende vigtigt... 
 
I klinikken arbejder jeg både med individuelle klienter i længerevarende forløb og med par i terapi. Vores rolige terapi heste assisterer ofte i den individuelle terapi hvis det ønskes af klienten. Fra stedet drives også uddannelse og der afholdes sommerretræter aftenarrangementer og kurser.
 
Priser: Individuel 750 for 90 min., parterapi 1250 kr. 120 min., åndedrætstetapi 3 timer 1500 kr. 

Tilbyder terapi i

Ålestrup

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 750
Christina Viderup Eriksen
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018"
Christina Viderup Eriksen
Bavnehøjvej 41
9620
Ålestrup

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret