Susanne Amsinck

Jeg tilbyder psykoterapi og coaching til reduceret pris i min private praksis i Aarhus, som del af min fireårige uddannelse til spirituel integrativ krops- og psykoterapeut ved Tobiasskolen.

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt, tillidsfuldt og fortroligt rum, som emmer af nærvær og støtte foruden nænsom udfordring og retning. Der er styr på faglighed og etik samtidig med, at der er masser af hjerterum til vækst og udfoldelse.

Jeg arbejder med samtale- og kropsterapi og inddrager en bred vifte af forskellige terapeutiske metoder og værktøjer – alt efter mine klienters behov.

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter til at nå deres mål og inderste længsel, og det er en opgave, som jeg går til med stor ydmyghed og respekt.

Mine erfaringer som psykoterapeutstuderende, seniorforsker, personaleleder, biolog, coach, mentor, mor, søster og datter danner tilsammen grundlaget for mit terapeutiske virke. 

Som medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FADP) er jeg forpligtet til at overholder FaDP´s etiske retningslinjer, samt løbende modtage supervision og egenterapi ved professionelle psykoterapeuter.

Tilbyder terapi i

Aarhus

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 350
Susanne Amsinck
"3.-årsstuderende"
Susanne Amsinck
Lykkensdalsvej 39
8220
Brabrand

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret