Carina Patricia Kok-Hansen www.indrefrihed.nu

Hej og velkommen til. 

Jeg er Carina og jeg er psykoterapeut, kropsterapeut og har en efteruddannelse i traumeterapi- men først og fremmest- så er jeg medmenneske, med egne livserfaringer. 

Det gør at , hvis du vælger mig som terapeut, så kommer du til at sidde overfor et menneske som kender til livets mørkere sider samt et menneske, som har fundet sin egen vej - som gerne vil lære andre søgende at finde deres.

Jeg har fra meget tidligt i livet, ledt efter hjælp til at få det liv som jeg mærkede ventede på mig, men som jeg ikke kunne få fingrene om.

Det har drevet mig ud på en lang rejse hvor jeg har samlet samt praktiseret metoder, uddannelser, kurser og erfaringer fra hele verden-fra forskellige kulturer, terapeutiske retninger, shamanistiske praksisser samt religioner og beholdt det som har hjulpet mig til at helbrede psykisk, fysisk og åndelig smerte.

Jeg arbejder med kroppens iboende hukommelse, noget som har min store interesse. Jeg arbejder både med ressourcerne samt de traumatiske hændelser som lagres i kroppens muskler, bindevæv og celler- så terapi ved mig er ikke kun kognitivt, men også kropsligt og følelsesmæssigt. 

Det resulterer i at man kan arbejde i dybden og forløse tilstande som man ellers synes svære at få fat i ved kognitiv samtaleterapi eller adfærdsterapi hvor man ikke får arbejdet med roden til adfærd og symptom.

Hvis du mærker at jeg er terapeuten for dig så lad os tage en uforpligtende telefonsamtale hvor jeg kan høre om dig og det du søger- og se om jeg er den rette for dig, til din indre rejse :) 

Gode hilsner, 

Carina 

Tilbyder terapi i

Bornholm

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 950
"Efteruddannelse i somatisk traumeterapi"
Carina Patricia Kok-Hansen
Gartnervangen 20
3700
Rønne

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret