Naja Gissum

Kæmper du hårdt for dine store og små sejre?
Føles livet ofte uretfærdigt?
Er du forvirret over, hvad du skal med dit liv?
Tvivler du på, hvad du egentlig føler?

Så velkommen i klubben. Der er mange, der har det ligesom dig. De fleste er dog ikke klar over, at det hjælper at kigge indad - på dig selv. Du lærer rigtig meget ved at bøje dig godt forover og kigge ind i din navle. For derinde ligger de sårede følelser, som venter på at blive set, forstået og anerkendt. Og så længe de ikke bliver kigget på, så længe vil du føle dig såret.

Jeg hjælper dig til at forstå, hvorfor du føler, at du kæmper hver dag. Hvorfor livet er så uretfærdigt. Og sammen kan vi se på, hvad der er det vigtigste i dit liv; hvad der giver mening for dig. Når du kommer i terapi hos mig, er det DIG, der styrer. Det er DIT tempo, dine behov og dine følelser, der betyder alt i terapien.

Først og fremmest skal du være villig til at dukke op til dine sessioner. Dernæst skal du være modig nok til at være ærlig - ikke over for mig, men over for dig selv. Jeg dømmer dig på ingen måde. Jeg lytter efter dine bagvedliggende historier og hjælper dig til at se og forstå sammenhænge og mønstre.

Du skal altså være indstillet på at kigge på det, der gør ondt. Det kan godt koste tårer. Du skal også være indstillet på, at et langt livs uhensigtsmæssige mønstre tager tid at aflære igen.

Til gengæld er gaven, at du bliver bedre til at være i verden på en ny og lettere måde. En måde, hvor du bliver bedre til at træffe valg, der er gunstige for dig; du bliver mindre dømmende over for dig selv, og det medfører mindre dårlig samvittighed, du bliver en mindre hård dommer over for dig selv, og du får en forståelse for, hvorfor din verden er, som den er. Og du lærer at ændre den ved egen kraft.

Det fører igen til, at du bliver mere glad, mere mild overfor dig selv, og du bliver bedre til at varetage dine inderste ønsker.

Hvis du kunne tænke dig et forløb hos mig, så skriv til mig - opgiv gerne dit tlf. nr. - så jeg kan ringe tilbage til dig. 

Tilbyder terapi i

Midtsjælland

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 850
Naja Gissum
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2021"
Naja Gissum
4140
Borup
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret