Spændende Online forløb

Jule- og Nytårstilbud 50%

For dig der arbejder med mennesker

Onlineforløbet er opbygget, så indlæringen foregår trinvis, og du kan drage nytte af forløbet i dit arbejde med mennesker og/eller med dig selv. På første modul introduceres du til teori og det verdensbillede, som gør det lettere at omsætte redskaberne til praksis.

Herefter introduceres, brugen af genogram samt spørgeteknik for at afdække tema og indsamle relevante informationer til selve opstillingen. Det lærer du på 2. modul.

På 3. modul, kan vi gå igang med den praktiske del af Opstillingsmetoden og gennemgår, de forskellige muligheder for at skabe forandring for mennesker.

Familieopstilling og Systemisk Opstilling har brugbare perspektiver på menneskelige udfordringer som; lavt selvværd, afhængighed, sygdom, depression, ensomhed, stress, angst, m.v., som vi gennemgår på 4. modul.

Der er selvfølgelig særlige ønsker og behov hos deltagerne af både personlige og professionel karakter, Det skaber vi plads til på 5. modul.

For at støtte dig mest muligt i integration af metoden, er der to ganges supervision efter 5. modul.

Det er desuden altid muligt at henvende sig vedr. specifikke spørgsmål ifm. integration af metoden i eget liv og profesion.

Datoer vinter 2023:

1. modul: 10. januar 2023 kl. 16.00 – 18.00
2. modul: 24. januar 2023 kl. 16.00 – 18.00
3. modul: 7. februar 2023 kl. 16.00 – 18.00
4. modul: 21. februar 2023 kl. 16.00 – 18.00
5. modul: 14. marts 2023 kl. 16.00 – 18.00

Supervisionsdatoer:

1. gang: 11. april 2023 kl. 16.00 – 17.00
2. gang: 2. maj 2023 kl. 16.00 – 17.00

Pris:

Kr. 4.500,- Jule- & Nytårstilbud kr. 2.250,-

Skulle du senere få lyst til at starte på den 2-årige masteruddannelse eller efteruddannelsen, får du 1000,- i rabat der.  

Praktisk:

Mødegangene er naturligvis live-undervisning med Dhanyo, og du får tilsendt replay efterfølgende. Derforuden får du umiddelbart efter tilmelding adgang til medlemsområdet, hvor du kan dykke ned i Dhanyos undervisningsvideoer og materiale. Din adgang til medlemsplatformen, har du også efter forløbet afslutning.

Modulerne

1. modul: Opstilling 1 : 1

På dette modul vil vi introducere Opstillingsmetoden generelt, hovedteorierne bag og metoden omsat til især det individuelle rum. Vi kommer ind på hvordan man kan bruge papir, filt, figurer, sten, tegning og visualisering til at arbejde med eksternalisering, som er helt grundlæggende for metoden.

2. modul: Fra afdækning til proces

Vi vil i forlængelse af 1. modul se på, hvordan vi kan bruge stamtræ og genogram til at afdække og få overblik over de større sammenhænge og mønstre i familier, relationer og på arbejdspladser. Herudover vil du få en introduktion til den indledende samtale og den spørgeteknik, vi bruger i Opstillingsmetoden.

3. modul: Greb og håndværk

Basisviden er nu klar til vi kan gå i gang med den spændende praktiske del af Opstillingsmetoden og den måde, man intervenerer på og skaber forandring. Vi gennemgår sammen den klassiske proces trin for trin, så du bliver klædt på til selv at kunne udføre metoden og de muligheder for forandring, den indebærer.

4. modul: Fokus på temaer og menneskers udfordringer

Oftest er der nogle konkrete temaer i spil, hvor det er oplagt at bruge Systemisk Opstilling og Familieopstilling. Oplagte emner kan være lavt selvværd, angst, ensomhed, problemer i parforholdet, afhængighed, vrede, etc. I lyset af Opstillingsmetoden kommer vi ind på bearbejdning af disse – for mange mennesker – udfordrende dilemmaer.

5. modul: At samle trådene

Vi samler op på eventuelle løse ender og ser på metoden i helikopterperspektiv og gennem eksternalisering. Vi sammenfatter teorierne med praksis og sikrer, at metodens lethed bliver integreret. Herudover vil vi særligt fokusere på, hvordan metoden kan omsættes i dagligdagen. Vi vil ligeledes komme ind på særlige temaer og ønsker fra deltagerne.

Liv Dhanyo forklarer

Sådan arbejder man med opstillinger

Læs om Tobias-Skolen øvrige retræter samt ajourførende efteruddannelser 

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret