Familieopstilling og Systemisk opstilling

På Tobias-Skolen, arbejder vi med menneskets flerdimensionelle bevidsthedslag, hvoraf det ene lag, er den transgenerationelle bevidsthed: Den bevidsthed i os, der bærer uforløste traumer fra generationerne bag os, men som også rummer muligheden for at åbne op til alt den kraft og saft, der også lever i vores aner.

I Familieopstillinger “Opstiller” man sin familie. Man eksternalisere det indre billede, og den følelse man har, og får dermed mulighed for at se familiedynamikken udefra. Udgangspunktet kan være alt, lige fra konkrete relationelle udfordringer til sygdomme.

Det samme kan gøres i arbejdet med udfordringer på arbejdspladsen eller andre gruppedynamikker; organisatoriske opstillinger og systemiske opstillinger. 

Har man først dyppet en tå i denne kraftfulde og levende måde, at forløse tidlige såringer, relationelle udfordringer og endda stoppe et generationelt familiemønster på, vil man som regel have mere. Både som klient og som terapeut.

På Tobias-Skolens Psykoterapeutuddannelse, har det altid været indbygget i uddannelsen, at vores Psykoterapeuter, lærer at lave individuelle opstillinger. Dette mangeårige samarbejde, med Danmarks absolut største kompetence i familie- & systemiske opstillinger Liv Dhanyo Thommesen, udvides nu, så mange flere, der arbejder med mennesker, kan få del i dette kraftfulde værktøj. 

Nedenfor, kan du læse om og tilmelde dig onlineforløb, hvor du lærer at lave individuelle opstillinger (1 : 1), et kort efteruddannelsesforløb for dig, der arbejder med mennesker, eller vores 2-årige masteruddannelse, der ligeså henvender sig til alle, der arbejder med mennesker, terapeutisk, pædagogisk eller ledelsesmæssigt.

Forløb i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Master-uddannelse

2-årigt forløb - start d. 25. august 2022

Master i Systemisk opstilling og Familieopstilling er et praktisk og forandringsskabende forløb for alle, der ønsker at opnå ekspertice i at opstille personlige, relationelle, familiemæssige, organisatoriske og sociale temaer i grupper såvel som individuelt.

Læs mere...

Efter-uddannelse

Praksisnært forløb for dig, der arbejder med mennesker

Efteruddannelsen er et målrettet forløb over 3 moduler med start 24. okt i KBH. Det er fyldt med enkle, kreative redskaber, så du let kan integrere Familieopstilling i din praksis, eller styrke de kompetencer, du allerede har i arbejde med mennesker.

Læs mere...

ONLINE-UDDANNELSE

Let tilgængeligt online-forløb - forårsrabat 50%!

Et inspirerende online-forløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i at arbejde med familie-opstillinger. Du bliver indført i, hvordan metoden kan anvendes i terapi, proces og samtale. Få værdifuld læring hjemme fra sofaen!
Læs mere...

  • FAMILIEOPSTILLINGER - WORKSHOP

    Så bliver det igen muligt at være med til to dage med dette fantastiske felt-arbejde, som familieopstillinger/systemiske opstillinger er. Alle deltagere får deres opstilling på.

    Læs mere...

Familieopstilling

Underviser på uddannelsen er Liv Dhanyo Thommesen, Mpf. og leder af ISFO – Institut for Systemisk Opstilling, Familieopstilling og Organisationsopstilling.

"Uddannelse i Familie-opstilling for psykoterapeuter giver dig helt konkrete og brugbare redskaber, som du umiddelbart kan omsætte i dit arbejde med klienter".

Retræter

PORTEN TIL SJÆLEN - HVEM ER DU?

Læs om indhold og hvornår næste intro-dag er

Korte forløb & efteruddannelse

Læs om Tobias-Skolens øvrige retræter og ajourførende efteruddannelser

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret