Terapi hos Marianne Milton Bache

"Marianne er en fantastisk terapeut! Og et ekstremt rart og kærligt menneske at være i nærheden af. Hun har en meget omsorgsfuld, intuitiv og jordbunden tilgang til terapien. Hun har igennem hele mit forløb været i stand til at fornemme, hvad jeg havde brug for eller hvilke redskaber/teknikker, der kunne være en hjælp for mig og derefter gøre det på en måde, som passede til mig.

Hun er utrolig nærværende, og jeg har virkelig haft følelsen af, at hun har stået ved min side hele vejen, både i de gode og mindre gode tider. Hver gang jeg har været i terapi hos Marianne, er jeg gået derfra med et løftet hoved, overrasket over pludselig fremgang eller taknemmelig for at se tingene fra et andet perspektiv.

Hun sørger for, at du går derfra med en håbefuld eller opløftet stemning. Også i dage, hvor du ikke har en terapitid. Jeg synes, det er sjældent at møde en SÅ opmærksom terapeut som Marianne. Hun ser hele dig, er så forstående på en kærlig og oprigtig måde, og som du i øvrigt også sagtens kan have et godt grin med. Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger, og føler mig meget taknemmlig over at have mødt hende. :-)

Rikke Nielsen 

 

"Da jeg sidste år var sygemeldt pga stress, måtte jeg gå igennem en del møder med min daværende leder. På disse møder skulle jeg være i stand til at sige fra og tale min sag. Når man er sygemeldt, kræver det en frygtelig masse overskud, indre ro, samt bevidsthed om den læring man går igennem.

Jeg fik af min fagforening tildelt 4 gange ved en psykolog, men det var først da jeg tog ud til Marianne, jeg blev rustet til at gå til de mange møder samt komme videre.

Det særlige ved Mariannes terapi var nemlig, at hun hjalp mig til at "se" mit spejl; at forstå den proces, jeg var igang med - som iøvrigt var en gammel sorg, jeg bar på. Min forståelse af mig, processen og sorgen gav overskud samt en fantastisk energi.

Før Mariannes terapi, forsøgte jeg at tænke løsninger med hovedet - men lige meget hjalp det, når sorg og forskrækkelse sad fast i kroppen. Jeg er i dag god til at lytte indad, jeg ved, hvad jeg skal gøre, når jeg "møder" det spejl, som Marianne viste mig.

Jeg kan varmt anbefale Mariannes terapi. Hun er imødekommende, varm, fyldt med humor og omsorg og meget, meget dygtig."

Mette Juel

 

"Hvis du søger en terapeut, der kan hjælpe dig både med samtale terapi og med krops-afstressning, så kan jeg varmt anbefale Marianne.

Jeg blev ramt af en depression for et år siden og har gået fast i terapi ved Marianne. Og var det ikke for hendes terapi, var jeg ikke kommet så langt, som jeg er nu. Jeg er endnu ikke helt rask, men jeg ved, at jeg nok skal blive det igen - og det takket være Marianne. Hun har givet mig nogle gode værktøjer til at komme videre i livet og tackle problemerne uden at bukke under igen.

Jeg giver Marianne mine allerbedste anbefalinger."

Heidi Bjerg Andersen

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret